Лідерський курс плейбек театру

Об’єднуй та зцілюй спільноту разом з нами через соціальне мистецтво

Лідерство, яке необхідно у скрутні часи

Лідер разом з командою плейбек-театру – створює унікальний простір в якому будь яка спільнота (громада, команад, комюніті) отримує ресурс та підтримку. В такому просторі люди згуртовуються та зцілюються. Це працює, особливо в умовах війни в Україні. Плейбек-театр – інструментом підтримки, який допомагає спільнотам проходити крізь тривогу, агресію та нестабільність.

На цьому курсі ви отримаєте необхідні знання про розвиток групи, етику, ритуали та стратегії вирішення конфліктів у плейбек-театрі

Плейбек-театр сприяє знаходженню спільної мови, запобігає ескалації конфліктів в групі, розвиває емпатію та чутливість до інших та себе. Він створює простір для самовираження, співпраці та змін, сприяючи будівництву здорових спільнот та зв’язків між людьми.

22-27 серпня приєднуйся до нашого лідерського курсу і відкрий для себе унікальну можливість перетворити соціальне середовище навколо тебе.

Запишись зараз і стань незамінним лідером в сучасному світі плейбек-театру! Розкрий свій потенціал, навчайся від професіоналів і впроваджуй зміни, які змінять світ навколо тебе. Приєднуйся до нас вже сьогодні та стань справжнім лідером змін!

Розширте свої можливості в ролі лідера плейбек-колективу

Розвиток навичок управління командою​

Поглиблення своїх знань та навичків в темі лідерства з фокусом на створення плейбек-колективу

Розбудова сприятливого творчого середовища​

Розуміння, як збудовувати сприятливе середовище для творчого вираження, підтримки емоційної безпеки та емпатії в команді​

Методи роботи з конфліктами​

Формування пулу інструментів для роботи з конфліктами, кризами, переломними моментами​

Вплив плейбек-театру на соціальні зміни​

Посилення бачення як плейбек-театр впливає на соціальні зміни на локальному та глобальному рівнях​

Тренери курсу

Роман Кандибур

Дніпро

Керівник дніпровського плейбек-театру «Сусіди» (з 2009 року), акредитований тренер плейбек-театру (Center Playback Theatre USA), голова правління Української Школи Плейбек Театру, співзасновник руху Етнодрайв, директор з розвитку ГО Сила МАйбутнього, ведучий барабанних кіл, фасилітатор, казкотерапевт, організатор, ведучий освітніх програм в Україні, Європі, Китаї, Ізраїлі, Ірландії, Італії, перформер, антрополог.

Ната Вайнілович

Київ

Акредитована тренерка плейбек-театру (Center Playback Theatre, New York), кондакторка, акторка, лідерка плейбек-театру “На Варті”, голова громадської організації “АРТ-Плейбек”. Перформерка, режисерка документального театру, практикуюча театру пригноблених, організаторка фестивалів, творчих майстерень, навчальних і культурних заходів, впливова особистість у світі плейбек-театру.

Андрій Утенков

Одеса

Засновник проектів #Playback_Club, “Півтори Кімнати на Війні” та плейбек-театрів “Як вдома”, “Відтінки Синьго”, “Все Може Бути”. Співзасновник Української Школи Плейбек Театру з освітою клінічного психолога. Митець, перформер, актор, кондактор.

Олена Калашникова

Харків - Вільнюс

Плейбек-практик з більш ніж 9-річним досвідом. Аккредитована тренерка Центру плейбек театру в Нью-Йорку. Співзасновниця плейбек театру “Живе Дзеркало” та “Вахтери”. Також є співзасновницею Української Школи Плейбек Театру та проекту “Плейбек театру в Литві”.

Вартість участі

У вартість участі включено проживання з 22 по 27 серпня, 3-ох разове харчування та участь у курсі. У номері проживає 3-4 особи

Сплата до 31.07.2023

Ранні пташки
12 000 гривень
  •  

Сплата після 31.07.2023

Стандарт
14 000 гривень
  •  

Поринь у чарівну атмосферу Карпат разом з нами та збудуй неповторний творчий досвід з плейбек-театром

Зануртесь в місцеву культуру та традиції, відчуйте дихання природи і знайдіть натхнення для вашого творчого розвитку з плейбек-театром.

Адреса

с. Нижнє Селище, Хустська громада, Закарпатська область

Дати

22 - 27 серпня 2023

Реєструйся вже зараз

Стипендія

Ми раді повідомити вам, що Українська школа плейбек-театру надає можливість отримати стипендію. Ця стипендія призначена для покриття часткових витрат на наш курс. Якщо Ви завжди мріяли стати стипендіатом та взяти участь у нашому захоплюючому курсі, ми запрошуємо Вас заповнити форму нижче, щоби подати заявку.